fbpx

DISRUPT TO EVOLVE.

Onze vaststelling is dat communicatie niet altijd werkt, desondanks de eindeloze mogelijkheden, tools en mankracht. Ook niet heel moeilijk.

We spreken over een wereld waar tot 5.000 advertenties per dag per persoon geconsumeerd worden en bijna geen enkele naar meer smaakt. Een (fantasie)wereld waar het gratis logo’s en webshops regent en Facebook consumeert terwijl jouw consument dat niet doet. 

 

Altery herstelt de verbinding tussen bedrijven, merken en hun consumenten door een ethische, transparante aanpak en uitvoering, waar resultaat centraal staat en de klant begeleid wordt in wat er écht toe doet. 

MENSELIJK VERMOGEN.

Altery ontstond uit eerdere professionele samenwerkingen én vriendschappelijke relaties, wat het allemaal wel wat makkelijker maakte om op elkaar afgestemd en ingespeeld te raken maar ook om een uniform doel te vinden.

 

We hebben geen werknemers, enkel bezielers en believers die elk hun eigen professionele toegevoegde waarde bieden. Een combo van in-house talent en vaste partners laat het toe om onze grenzen keer op keer te verleggen en onze klanten de all-in-one experience te bieden. 

GEEN PARTY ZONDER PARTNERS.

Wat ons betreft is concurrentie equivalentie. Kortom, liever met dan tegen elkaar werken. We houden dan ook graag de deur open voor nieuw talent om ons collectief aan te vullen.

Ben jij een ambitieuze creative en heb je zicht op een potentiële klant maar niet de manpower om het alleen uit te voeren?

Of een jonge ondernemer die een geweldig, commercieel idee heeft maar niet weet waar te beginnen?


Spontaan solliciteren
voor een vaste betrekking of leerrijke stageplek? 

MAIL

admin@altery.be

HQ / STUDIO (Under Construction)

Daalbroekstraat 42, 3621 Lanaken

PHONE

+32 (0) 470 02 28 82

MAIL

info@altery.be

HQ / STUDIO (Under Construction)

Daalbroekstraat 42, 3621 Lanaken

PHONE

+32 (0) 470 02 28 82